Ochrana vozidla pred krupobitím

Datum: 09.09.2023

Je možné ochrániť vozidlo pred krupobitím, keď nemáte garáž? Túto otázku si kladie čoraz viac motoristov. Prudké lejaky sprevádzané krúpami sú v niektorých oblastiach Slovenska stále častejšie.

Vyhnite sa gýču v obývačke

Datum: 06.07.2023

Príde vám, že vaša obývacia izba je nudná, opozeraná alebo zaprataná zbytočným nábytkom? Vrhnite sa nielen do upratovania, ale doprajte jej aj moderný nádych s trendy zmenou.

Kompletný prehľad nosičov bicyklov

Datum: 11.03.2023

Jar a cyklistika k sebe neodmysliteľne patria. Už za pár dní sa bude po cestách a lesoch premávať viac a viac cyklistov, ktorí milujú nové výzvy a nové trasy.

7 krokov, ktoré motoristu na jar neobídu

Datum: 06.03.2023

Zima sa schyľuje ku koncu a práve tieto dni sú ideálne na jarnú údržbu vozidla. Vďaka príprave zvládne automobil dlhšie cesty na dovolenky a nevypovie vám službu v tej najmenej vhodnej chvíli.

Silné vozidlo nie je zárukou bezpečnosti. Nikdy nepodceňujte zimnú výbavu

Datum: 11.10.2022

S prichádzajúcimi zimnými mesiacmi je nutné začať šoférovať o niečo obozretnejšie a opatrnejšie. Okrem štýlu jazdy by ste mali byť pripravení na rôzne situácie, ktoré so sebou prinášajú predovšetkým zasnežené cesty.

Eventová platforma Laia – event hrou

Datum: 06.09.2022

Virtuálna samoobslužná platforma Laia je sofistikovaný nástroj na organizáciu a správu eventu a všetkých informácií a dát s ním súvisiacich.

IT sféra neustále potrebuje nových odborníkov. Pridajte sa medzi nich

Datum: 06.09.2022

S Amazonom či Ciscom sa stretávame na dennej báze, a možno o tom ani nevieme. Obe spoločnosti patria medzi technologických gigantov, ktorí neustále vytvárajú nové produkty.

Ktoré oblečenie pôsobí lacno a nevkusne

Datum: 07.07.2022

Aj keď máte dobrý príjem a môžete si dovoliť značkové alebo len kvalitné veci z drahých obchodov, neznamená to, že váš imidž zapôsobí na ostatných.

Kam vlastne Krym patrí?

Datum: 07.07.2022

Na území Krymskej republiky žije v súčasnosti zhruba 2 milióny ľudí: 58% Rusov, 25% Ukrajincov a 13% Krymských Tatárov.  Jej územie je len o čosi väčšie než polovica Slovenska.

Jedlý hmyz. Eko potravina budúcnosti

Datum: 07.07.2022

Jedlý hmyz sa stal tak populárny, že ho vo svete pravidelne konzumuje viac ako 2 miliardy ľudí. V posledných troch rokoch získava čoraz viac fanúšikov aj na Slovensku. 

Dôležité aktivity, ktoré by ste mali opakovať každý týždeň

Datum: 07.07.2022

Väčšina z nás má monotónny týždeň: cez pracovné dni ideš do práce, večer sa vrátiš domov, len aby si sa osprchoval, najedol a trochu vyspal, a cez víkendy sa snažíš buď odpútať pozornosť od nudnej rutiny, alebo dokončiť všetky povinnosti, ktoré si nestihol urobiť.

Domáce práce, ktoré spália najviac kalórií

Datum: 07.07.2022

Väčšina ľudí si myslí, že jediný spôsob, ako schudnúť, je cvičiť a ísť do posilňovne alebo držať diéty. Pritom napríklad farmári, ktorí trávia celé dni v rutinnej práci vyzerajú obvykle ako chudí či dokonca svalnatí ľudia bez náznaku kíl navyše?

Čomu vďačia severania za svoje šťastie?

Datum: 07.07.2022

Väčšina ľudí si tieto krajiny predstavuje ako chladné oblasti spojené s depresiami zapríčinenými dlhou zimou, prežívaním polárnych dní a nocí a nedostatkom slnečných lúčov.

Čo si so sebou vziať do CO krytu v prípade núdzového stavu?

Datum: 07.07.2022

CO kryty. Alebo kryty civilnej ochrany. Slovo, ktoré je v poslednej dobe stále viac skloňované. Prirodzený strach z aktuálnej situácie nás núti riešiť aj takéto otázky.

Čo je normálne v 18 ale smiešne v 28 rokoch

Datum: 07.07.2022

Keď si mladý, veľa vecí sa ti zdá najlepších na svete. Všetko je to o novinke, pretože keď si po stý raz vychutnáte lahodný dezert, nedostanete taký výbuch emócií, ako keď ste ho práve vyskúšali prvý krát.

Činy, ktoré demonštrujú vašu inteligenciu aj bez slov

Datum: 07.07.2022

Nebýva zvykom kričať o svojej inteligencii na každom kroku. Všetky vaše pokusy nenápadne ukázať ostatným svoju myseľ dopadnú neúspešne a budú vyzerať skôr ako túžba presadiť sa a upútať na seba pozornosť.

Žijeme v dobe takzvanej rýchlej módy. Ako je možné ju poraziť?

Datum: 07.07.2022

Pojem fast fashion alebo „rýchla móda“ vznikol ešte koncom minulého storočia. Ľuďom, ktorí boli zvyknutí na novú kolekciu každú sezónu, začali známe značky ponúkať stále nové a moderné kúsky.

Každý z nás si isto spomína na legendárneho kúzelníka Davida Copperfielda. Ako žije tento najznámejší iluzionista všetkých čias dnes?

Datum: 07.07.2022

David Copperfield, vlastným menom David Seth Kotkin, mal rád kúzla už odmalička, nakoľko starý otec doňho vštepoval vášeň pre toto umenie od útleho detstva a naučil ho niekoľko trikov s kartami.

5 vecí, ktoré musíte na Muránskej planine navštíviť

Datum: 07.07.2022

Národný park Muránska planina sa nachádza na rozhraní stredného a východného Slovenska, v západnej časti Slovenského Rudohoria.

Najobľúbenejšie spôsoby prevážania bicyklov na dovolenku

Datum: 07.07.2022

Sedavý spôsob života sa veľa ľudí snaží kompenzovať počas dovolenky. Aktívne strávené dni mimo práce vám prinesú oveľa viac ako ležanie na pláži.

Nebaví vás dofukovať pneumatiky? Možno nebudete musieť

Datum: 06.07.2022

Kontrola tlaku v pneumatikách a ich dofukovanie patrí k pravidelnej údržbe vozidla. Zanedbať dofukovanie môže mať následky v zhoršenom ovládaní vozidla alebo v enormnom znížení životnosti pneumatík.

Zabudnite na lieky. Táto prírodná kombinácia nahradí antibiotiká

Datum: 26.06.2022

Imunitu narúša nedostatok spánku a odpočinku, nevyvážená strava a slabý pitný režim, stres, nadmerná psychická alebo fyzická záťaž, negatívne emócie, ale aj znečistené životné prostredie.

Vitamíny a minerály potrebuje telo ešte viac s pribúdajúcim vekom

Datum: 26.06.2022

Už po tridsiatke začíname pociťovať zmeny, sme čoraz rýchlejšie unavení, choroby už neznášame tak ľahko, objavujú sa prvé zmeny súvisiace s vekom.