Jedlý hmyz. Eko potravina budúcnosti

Datum: 07.07.2022

Jedlý hmyz sa stal tak populárny, že ho vo svete pravidelne konzumuje viac ako 2 miliardy ľudí. V posledných troch rokoch získava čoraz viac fanúšikov aj na Slovensku. 

Dôležité aktivity, ktoré by ste mali opakovať každý týždeň

Datum: 07.07.2022

Väčšina z nás má monotónny týždeň: cez pracovné dni ideš do práce, večer sa vrátiš domov, len aby si sa osprchoval, najedol a trochu vyspal, a cez víkendy sa snažíš buď odpútať pozornosť od nudnej rutiny, alebo dokončiť všetky povinnosti, ktoré si nestihol urobiť.

Domáce práce, ktoré spália najviac kalórií

Datum: 07.07.2022

Väčšina ľudí si myslí, že jediný spôsob, ako schudnúť, je cvičiť a ísť do posilňovne alebo držať diéty. Pritom napríklad farmári, ktorí trávia celé dni v rutinnej práci vyzerajú obvykle ako chudí či dokonca svalnatí ľudia bez náznaku kíl navyše?

Čo si so sebou vziať do CO krytu v prípade núdzového stavu?

Datum: 07.07.2022

CO kryty. Alebo kryty civilnej ochrany. Slovo, ktoré je v poslednej dobe stále viac skloňované. Prirodzený strach z aktuálnej situácie nás núti riešiť aj takéto otázky.

Čo je normálne v 18 ale smiešne v 28 rokoch

Datum: 07.07.2022

Keď si mladý, veľa vecí sa ti zdá najlepších na svete. Všetko je to o novinke, pretože keď si po stý raz vychutnáte lahodný dezert, nedostanete taký výbuch emócií, ako keď ste ho práve vyskúšali prvý krát.

Činy, ktoré demonštrujú vašu inteligenciu aj bez slov

Datum: 07.07.2022

Nebýva zvykom kričať o svojej inteligencii na každom kroku. Všetky vaše pokusy nenápadne ukázať ostatným svoju myseľ dopadnú neúspešne a budú vyzerať skôr ako túžba presadiť sa a upútať na seba pozornosť.

Každý z nás si isto spomína na legendárneho kúzelníka Davida Copperfielda. Ako žije tento najznámejší iluzionista všetkých čias dnes?

Datum: 07.07.2022

David Copperfield, vlastným menom David Seth Kotkin, mal rád kúzla už odmalička, nakoľko starý otec doňho vštepoval vášeň pre toto umenie od útleho detstva a naučil ho niekoľko trikov s kartami.

5 vecí, ktoré musíte na Muránskej planine navštíviť

Datum: 07.07.2022

Národný park Muránska planina sa nachádza na rozhraní stredného a východného Slovenska, v západnej časti Slovenského Rudohoria.