Vyhnite sa gýču v obývačke

Datum: 06.07.2023

Príde vám, že vaša obývacia izba je nudná, opozeraná alebo zaprataná zbytočným nábytkom? Vrhnite sa nielen do upratovania, ale doprajte jej aj moderný nádych s trendy zmenou.

Vyhnite sa gýču v obývačke

Obývačka patrí medzi miestnosti, v ktorej sa zdržiavame najviac. Nielenže v nej leňošíme, oddychujeme, ale trávime v nej čas s rodinou a prijímame návštevy. Jej usporiadanie by sme nemali brať na ľahkú váhu, mala by byť nielen útulná, ale aj funkčná a moderná zároveň.

Či už sa púšťate do zariaďovania nového bytu, domu alebo máte chuť na odvážny refreš, stavte na naše rady a vyhnite sa gýču. Stačí investovať iba do troch kusov nábytku z e-shopu Estilofina a vaša obývačka doslova „ožije“ štýlom.

Komoda patrí do obývačky

Moderné komody sú najuniverzálnejším kusom nábytku vo všetkých domácnostiach. Vyberať si môžete od luxusných, cez moderné, extravagantné až po jednoduché klasiky so zásuvkami.

Moderná komoda KAIA - Estilofina

Trendom, ktorý zapadne do veľkej, malej, samostatnej alebo prepojenej obývacej izby s kuchyňou/jedálňou sú komody z masívu, ktoré nájdete v ponuke e-shopu Estilofina. Kombinujú v sebe rustikálny a industiálny štýl, svojím prevedením zapadnú do širokej škály moderných, ale aj minimalisticky ladených interiérov.

Dverové komody do obývačky s presklenými dvierkami priam vyzývajú na umiestnenie takých doplnkov, ktoré majú byť na očiach. Kov a sklo vynikne aj ako samostatný prvok, ktorý vynikne popri ostatnom zariadení.

Vyberte si svoj nový TV stolík

TV stolík dotvára ten pravý praktický šmrnc celej miestnosti. Slúži nielen na odkladanie vecí, ale plní aj dekoračnú funkciu. V ponuke e-shopu Estilofina ho nájdete v rôznych prevedeniach -  s policami, zásuvkami alebo bez nich, závesné, v zostave či na výrazných nožičkách.

Medzi najobľúbenejšie vzory patria orech, dub, akácia, borovica a mango. Ak váš interiér ladíte do extravagantnejšieho a výraznejšieho štýlu, hodiť sa vám budú kvalitné sklenené TV stolíky alebo v bielom/tmavom laku s vysokým leskom.

Moderný TV stolík KAIA  - Estilofina

Dizajnová taburetka vynikne

Praktická, mäkká a vždy po ruke? Presne taká je taburetka, ktorú môžete využiť na sedenie alebo vyloženie nôh. Neslúži  na vyplnenie hluchého miesta, ale do každej obývačky dokáže priniesť poriadnu dávku dizajnu.

Moderná biela taburetka DELANEY - Estilofina

Staviť môžete na oválnu taburetku, nezvyčajnú kocku či obdĺžnik s úložným priestorom na deky, časopisy a iné drobnosti. Nebojte sa ani pestrých farieb a kombinácie rôznych materiálov, napríklad zamat, drevo, kov alebo koža. Možno práve taký odvážny kúsok vašej obývačke pristane.

V závere zariaďovania nezabúdajte na doplnky a dekorácie. Síce ide aj o tie najmenšie detaily, no s nábytkom z e-shopu Estilofina dodajú vašej obývačke konečný a štýlový vzhľad.

 



Čítané: 197 x