IT sféra neustále potrebuje nových odborníkov. Pridajte sa medzi nich

Datum: 06.09.2022

S Amazonom či Ciscom sa stretávame na dennej báze, a možno o tom ani nevieme. Obe spoločnosti patria medzi technologických gigantov, ktorí neustále vytvárajú nové produkty.

IT sféra

Tie si vyžadujú expertov, ktorí s nimi držia krok. Jeden zo spôsobov, ako zostať v obraze, sú školenia.

Školiaca miestnosť - ALEF Training

Získajte Amazon Web Services certification

Na Slovensku ponúka AWS školenia niekoľko spoločností. Úrovne sú rôzne - od začiatočníkov až po pokročilých. Ak hľadáte kurzy, ktoré spájajú teóriu s praxou priamo počas lekcií, ALEF Training vám bude vyhovovať.

Desiatky AWS kurzov ponúkajú široké spektrum špecifikácií, na ktoré sa môžete zamerať a v závere získať certifikáciu. Tá môže byť začiatkom vašej úspešnej kariéry.

Vyskúšajte Cisco školenie

Ak vás to k AWS certification neťahá, no máte chuť venovať sa Cisco blade serverom, ALEF Training je jedinou spoločnosťou v strednej a východnej Európe, ktorá má oprávnenie vydávať Cisco certifikáty. Tie vás môžu kariérne posunúť vyššie.

Školiace pracovisko - ALEF Training

Podobne ako v prípade AWS školení, aj pri Cisco kurzoch máte na výber niekoľko úrovní a tém. Tie vás zároveň neobmedzujú - ALEF Training totiž poskytuje Cisco školenia aj pre firmy a dokáže ich prispôsobiť technológiám, s ktorými pracujete.

Nečakajte a prihláste sa na Cisco školenie alebo na kurzy, ktoré vás pripravia na získanie AWS certification.

 

Čítané: 258 x

Súvisiace články