Monitorujeme 1457 zdrojov
Pluska.sk 02.11.2026 11:05 Medveď patrí medzi nepravých zimných spáčov. To znamená, že počas zimy neupadá do hlbokého stavu hibernácie. Aj napriek tomu v tomto období vo väčšej miere vyhľadáva potravu a robí si tukové zásoby. Vítané sú pre neho vnadiská, ktoré sa však nachádzajú aj blízko ľudských obydlí, či turistických chodníkov, a hrozí preto zvýšené riziko stretu.
Najnovšie
Najčítanejšie
TOP 3dni
TOP 7dní
